Nyheder

Lars H. Andersen er konstitueret dekan for Science and Technology. Foto: Lars Kruse, AU Foto

28.06.2019 | Medarbejdere

Sommerhilsen fra dekanen 2019

Dekan Lars H. Andersen ønsker medarbejdere og studerende en god sommer, og beretter her kort om status på delingen af fakultetet og den videre proces.

En vigtig del af Tutor-Topmødet var at udveksle erfaringer og debattere rollen som tutor på tværs af ST’s 10 tutorforeninger. Foto: Christian Haaber Rasch
To uger inden topmødet var over 40 af fakultetets ledende tutorer samlet til en workshop, hvor de sammen udarbejdede en top 10 over det vigtigste, som enhver tutor bør kunne. Den top 10 blev præsenteret af to ledende tutorer for de øvrige tutorer til Tutor-Topmødet. Foto: Christian Haaber Rasch

18.06.2019 | Medarbejdere

Tutorer klædt på som værter

”Jeg går lige i køkkenet og rører i sovsen”. Normalt har sådan en sætning ikke meget med studiestarten på Aarhus Universitet at gøre, men det har den nu. ST’s tutorer har nemlig, som en del af et initiativ på tværs af alle fire fakulteter, været til Tutor-Topmøde, hvor de blev klædt på til at tænke og agere som værter.

AU's bestyrelse har på bestyrelsesmødet 7. juni godkendt forslaget om deling af ST.  Foto: Lars Kruse, AU Foto

11.06.2019 | Medarbejdere

Beslutning om deling af ST

AU’s bestyrelse godkendte den faglige deling af Science and Technology på bestyrelsesmødet den 7. juni. Læs her mail fra Brian Bech Nielsen til alle medarbejdere på ST.

Grafik: Colourbox

10.06.2019 | Medarbejdere

Phishingmail i omløb: Oplys aldrig din kode

En række ansatte modtog fredag den 7. juni en phishingmail fra mailadressen ’IThelpdesk@au.dk’, hvor formålet er at lokke modtageren til at oplyse sit password. Er du I tvivl om en mail er et forsøg på phishing, kan du kontakte din lokale IT-support eller Informationssikkerhedsafdelingen.

03.06.2019 | Medarbejdere

Intern phishingkampagne skal minimere risiko for svindel mod AU-ansatte

Phishingmails er et stadigt stigende problem, og de kan være meget opfindsomme. Derfor gør Informationssikkerheds-afdelingen nu en ekstra indsats for at skabe opmærksomhed om phishingmails, og hvordan man afslører dem.

89572 / i31