Nyheder

27.09.2019 | Medarbejdere

Lancering af Ada Lovelace Day og ALICE Network

Den 8. oktober, vil ALICE være vært for et eftermiddagsarrangement, hvor både Ada Lovelace, kvinder i STEM og sidst, men ikke mindst, lanceringen af ALICE vil blive fejret

Karl Anker Jørgensen er født i 1955 og siden 1993 professor i kemi ved Aarhus Universitet. Udover en strålende videnskabelig karriere er han tidligere atlet og vandt i 1970erne flere Danmarksmesterskaber, herunder i tikamp. Karl Anker Jørgensen har publiceret 440 artikler i internationale tidsskrifter og hans artikler er citeret ca. 37.000 gange. Foto: Lars Kruse

25.09.2019 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Professor Karl Anker Jørgensen modtager H.C. Ørsted guldmedalje i kemi

For første gang i 30 år uddeles H. C. Ørsted Medaljen i guld. Den udvalgte modtager er kemi-professor Karl Anker Jørgensen fra Aarhus Universitet. Han modtager medaljen for sin internationalt banebrydende forskning inden for katalytisk kemi og sine fremragende evner til at formidle videnskabelige resultater til et bredere publikum.

Søren Rud Keiding fratræder sin stilling som prodekan for forskning 1. oktober. Foto: Anders Trærup/AU

19.09.2019 | Medarbejdere

Søren Keiding stopper som prodekan

Prodekan for forskning på Science and Technology, Søren Keiding, overtager 1. oktober posten som direktør for AIAS.

Foto: Ida Jensen, AU Foto

19.09.2019 | Medarbejdere

”Vi skal altid sikre forskningsintegritet og armslængde”

Sagen om rapporten ”Okse- og kalvekøds klimapåvirkning” er ved at blive undersøgt til bunds. Den har affødt en række supplerende tiltag, samtidigt med, at der overordnet på AU og på fakultetet allerede er retningslinjer, der skal sikre integritet i forskningen og ansvarlig forskningspraksis.

Foto: Søren Kjeldgaard

18.09.2019 | Medarbejdere

Analyseproces om administrationscenteret efter delingen skudt i gang

Den overordnede model for hvordan administrationscenter ST skal organiseres efter fakultetsdelingen er nu fastlagt. De to fakulteter får et fælles administrationscenter, der dog også skal kunne håndtere specielle behov på det enkelte fakultet. En analyseproces, der skal identificere fakulteternes særlige behov for administrativ støtte går nu i…

Visualisering af Universitetsbyen: AART Architects

17.09.2019 | Medarbejdere

Det sker i den nye Universitetsby

Arbejdet med AU’s fysiske udvikling skrider planmæssigt fremad. Involverede fakulteter og institutter er i gang med at afdække behov og muligheder i forbindelse med de kommende flytninger. Læs om konkrete flytninger og projekter her.

Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS) har udvalgt 20 nye fellows. (Foto: Melissa Bach Yildirim AU Foto)

16.09.2019 | Medarbejdere

Tre nye AIAS Fellows fra ST

Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS) har offentliggjort navnene på 20 udvalgte forskere fra ind- og udland, som er blevet tildelt et fellowship. Blandt dem er tre forskere fra ST.

Jens Holbech modtager Forskningsformidlingsprisen som en anerkendelse af fremragende og banebrydende formidling af viden fra universitetet til samfundet. Foto: Lars Kruse, AU

13.09.2019 | Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Jens Holbech modtager forskningsformidlingsprisen

Aarhus Universitets Jubilæumsfonds Forskningsformidlingspris 2019 gik til chefkonsulent Jens Dybkjær Holbech, Science and Technology.

AU udbygger sine retningslinjer for forskningspraksis, så de også omfatter pres på forskningsfriheden. Foto: AU

10.09.2019 | Medarbejdere

Aarhus Universitet udbygger eksisterende retningslinjer for forskningsfrihed

Siden årsskiftet har Aarhus Universitet som opfølgning på forskningsfrihedsundersøgelsen fra 2018 arbejdet på tiltag, som giver universitetets forskere udvidede muligheder for at søge råd og vejledning om forskningsfrihed.

Foto: Colourbox

10.09.2019 | Medarbejdere

MUS med mere værdi

I efteråret mødes alle medarbejdere og ledere til medarbejderudviklingssamtale (MUS) på AU. MUS er din mulighed for sammen med din leder at drøfte opgaver, resultater, trivsel og kompetenceudvikling.

Viser resultater 1 til 10 ud af 20

1 2 Næste

89572 / i31