Medarbejderparkering på AU Campus

Fra 1. februar bliver flere parkeringsområder på AU forbeholdt medarbejdere. Det omfatter de fleste p-pladser omkring ST’s bygninger i Universitetsparken. Hvis du ønsker at benytte p-pladserne og ikke allerede har oprettet p-tilladelse, skal du registrere din bil på au.dk/parkering.

24.01.2018 | Christina Troelsen

Fra 1. februar 2018 udvides medarbejderparkeringen på AU Campus. Områderne vil være markeret med skilte som dette. (Foto: Christina Troelsen)

En stor del af p-pladserne omkring ST’s bygninger i Ny Munkegade har det seneste år været forbeholdt medarbejdere. Fra 1. februar 2018 vil p-områderne ved Fysik, Kemi, iNANO, Molekylærbiologi, Matematik, Bioscience og Geoscience også være omfattet.

Studerende henvises til at benytte offentlige p-pladser i Universitetsparken.

Parkering for medarbejdere

Her på kortet kan du se, hvilke områder i Universitetsparken, der er en del af Medarbejderparkering fra 1. februar:

Hvis du allerede har oprettet en p-tilladelse på au.dk/parkering, er din tilladelse automatisk blevet forlænget til 31. december 2020. Hvis du ikke har oprettet en p-tilladelse, kan du gøre det på au.dk/parkering.

Parkering for studerende

Studerende kan benytte offentlige p-pladser i Universitetsparken og ved Aarhus BSS:

De fleste steder gælder medarbejderparkeringen kun hverdage 7-17. Men der er undtagelser, så husk at orientere dig på skiltene, hvor du parkerer.

Parkering for gæster

Som medarbejder på AU kan du også registrere gæsteparkering på au.dk/parkering. Det giver gæsten mulighed for at holde på de parkeringspladser, der ellers er forbeholdt medarbejdere. Du kan registrere gæster for én dag ad gangen.

Sådan opretter du en p-tilladelse

Som medarbejder med primær arbejdsplads på AU kan du oprette en gratis parkeringstilladelse på au.dk/parkering. Når du har registreret din bil, kan p-vagten se, at du har tilladelse til at parkere på området ved at scanne bilens nummerplade.

Du kan registrere op til to biler, men begge biler må ikke holde parkeret på AU's Medarbejderparkering samtidig. Læs mere om Medarbejderparkering på au.dk/parkering

Se også overordnet nyhed til medarbejdere og nyhed til studerende


OBS!
For at råde bod på sen kommunikation omkring de ændrede parkeringsforhold på AU vil der, frem til d. 28. feb. 2018, ikke blive uddelt parkeringsafgifter på områderne med Medarbejderparkering. Den parkeringsafgift-fri periode er altså blevet yderligere forlænget frem til og med d. 28. feb. Har du fejlagtigt fået en parkeringsafgift for at parkere på AU's Medarbejderparkering i perioden 1. feb - 28. feb. 2018, kan du kontakte tek@au.dk.

Se mere i nyheden Skal du parkere på AU?


Spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte:

  • Parkeringsbestemmelserne – kontakt ParkZone på 7025 2696.
  • Medarbejderparkering AU - kontakt tek@au.dk
Medarbejdere
89573 / i31