Nye parkeringsregler i Ny Munkegade

Fremover vil p-pladserne med indkørsel fra Ny Munkegade være forbeholdt medarbejdere. Din bil skal derfor være registreret via Digital Parkering for at parkere der, også hvis du kun er besøgende.

25.01.2017 | Christina Troelsen

Fra 30. januar 2017 vil en række p-pladser i den sydvestlige del af universitetsparken være forbeholdt medarbejdere. Områderne vil blive markeret med skilte som dette. (Foto: Christina Troelsen)

Fra den. 30. januar 2017 skal din bil være registreret via Digital Parkering for at parkere på hverdage mellem 7.00 og 17.00 på p-pladserne mellem bygningerne, der vender ud mod Ny Munkegade. Det vil sige ved bygning 1520, 1530, 1540 og 1550, og på grus-parkeringen syd for bygning 1540.

Det gælder også, hvis du kun lejlighedsvis kommer på besøg i Ny Munkegade. Hvis du får gæster udefra, kan du oprette en gæsteparkeringstilladelse som gælder én dag.

Når du har registreret din bil, kan p-vagten se, at du har tilladelse til at parkere på området ved at scanne bilens nummerplade. Som ansat på AU kan du registrere op til to biler med dit AU ID, men begge biler må ikke holde parkeret på AU’s parkeringspladser samtidig.

Se et kort over p-pladser omfattet af Digital Parkering

Du skal registrere din bil på Digital Parkering. Når du har oprettet parkeringstilladelsen, modtager du en email med bekræftelse på, at du har registreret din bil. Du kan desuden altid tjekke, at du er korrekt registreret ved at logge på ’Digital parkering’.

Læs mere i nyheden Nye parkeringsregler ved Ny Munkegade og Tandlægeskolen og på Digital Parkering.

Vær særligt opmærksom på:

  • At parkeringstilladelser til medarbejdere og gæster ikke gælder gæstepladserne, hvor der er skiltet med tidsbegrænsning på 4 timer. Disse pladser er forbeholdt gæster til Aarhus Universitet, og tidsbegrænsningen på de 4 timer gælder, selvom der er oprettet en parkeringstilladelse.
  • At AU tjenestebiler med ’Aarhus Universitet’/AU-logo påført bilen og biler tilhørende håndværkere og andre virksomheder med ærinde til/arbejde på AU (bilen skal være påført firmanavn og CVR-nummer) er undtaget parkeringsbestemmelserne, og kan frit parkere på områderne (dog max. 4 timer i båse med tidsbegrænsning på 4 timer).
Medarbejdere